Crazy Cat Lady

Är en tjej som har katter som mitt stora intresse. Katter av alla raser, vildkatter, tamkatter, alla katter faller mig i smaken. Jag jobbar på kattfotens katthem i Halmstad, där jag får ägna min tid åt att hjälpa katter, kela och ta hand om dem, precis som de gör med mig. För ja, så är det.. det ger dubbelt tillbaka än vad jag ger i kärlek och energi.

Längesen jag skrev!

Kategori: Allmänt

Oj, ja det var jättelängesen jag skrev här!
Hänt mycket. Jag slutade skriva då vi förlorade vår älskade Samantha på nyårsafton, det var som om proppen gick ur mig när vi förlorade henne.
 
Men nu är jag tillbaka i bloggen igen och kommer förmodligen skriva varje dag. 
Jag jobbar ju som volontär på kattfotens katthem i Halmstad. 
Och det är mkt man får uppleva, både sorg och glädje.
Hjärtat hinner inte riktigt med varje dag känner jag.
Det är larm om katter hit och dit hela tiden. Och man skriver nödrop och försöker lösa det för var och en katt intill deras behov de har. Det är inte alltid så lätt hela tiden att hitta en lösning. Men på något sätt så gör man ändå det i slutändan.
 
 
Jag delade ju med mig om lilla Lova som vi fann 4 december 2012, mager och i väldigt dåligt skick. Jag tog hem henne till mig och bosatte henne i mitt sovrum, det var tänkt att jag bara skulle vara jourhem tills vi hade hittat en annan lösning, men denna lilla tjej kom oss allihop så nära och vi föll pladask för henne. 
 
Så idag är hon en i familjen här hemma :) 
 
Jag gör nödrop på nödrop på facebook om att vi behöver jourhem mm, och jag tänker dela av mig med lite av nödropen här på bloggen.
 
Det som är superviktigt nu är att hitta ett jourhem alternativt ett permanent hem åt en liten mager svart skeppskatt som befinner sig i Falkenberg. Den är väldigt mager så pälsen har börjat trilla av den, den behöver komma in i värmen och tryggheten och få äta upp sig och få en massa kärlek. 
 
Om ni finner intresse eller vet ngn som kan tänka sig att ta hand om katten ring gärna Lotta på nummer 0739074001
 
Något annat som jag gärna vill dela med mig är att vi på kattfotens katthem är oerhört glada för allt stöd vi har från allmänheten, då kommunen inte sponsrar oss med ngt så är vi beroende av er för att kunna hjälpa katter i nöd. 
 
Jag vill gärna avsluta denna dagen med att lägga in en bild på vår älskade Buster, som var en av jönköpingskatterna som levde i en väldigt stor koloni, han var så mager och vi rakade honom och fick en chock. Men han återhämtade sig och åt upp sig, men sen hände det ngt i hans kropp som gjorde att han inte orkade längre. Så Buster, du är saknad och jag älskade dig så mkt. 
 
Något att tänka på när man ser en mager katt är att omgående kontakta närmsta djurskydd för att få hjälp med katten i tid så man kan få den stabil igen så fort som möjligt. 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: